Vind je deze blog interessant? Deel hem vooral op jouw socials!

3 programma’s die jouw presentatie eruit laten springen

Naast spreken, is het handig om een begeleidende presentatie erbij te hebben. We zeggen expres begeleidende, aangezien de presentatie jou moet ondersteunen, niet het verhaal moet vertellen. Je wilt dit natuurlijk wel mooier hebben dan het standaard PowerPoint template dat je kunt invullen. Als je dit wel doet, ook helemaal prima, maar wij vinden dat dit beter kan!  Hieronder zijn 3 programma’s gelinkt die jouw presentatie kunnen laten stralen.

Dit is een programma waar wij zelf enorm veel mee werken. Dit programma heeft veel presentatie voorbeelden waaruit je kunt kiezen. Deze kun je bewerken en zelf mooier maken. Wat handig is aan dit programma, is dat ze veel icoontjes gebruiken. Je kunt deze makkelijk toevoegen. Ideaal om dat jouw punten te laten begeleiden! Wij zijn fan. 🙂 

Dit is een programma waar je zelf heel makkelijk presentaties vandaan kunt halen voor google en PowerPoint. De meesten zijn echt prachtig. Dit kan een ideale oplossing zijn, wanneer je wel een mooie presentatie wilt, alleen niet de tijd hebt er eentje te maken.

Dit programma lijkt een beetje op pictogram. Je kunt er mooie presentaties mee maken. Er is een grote variëteit beschikbaar voor presentatie templates. Dit programma geeft je ook de mogelijkheid om zelf een prachtige grafische presentatie te ontwerpen. Super tof dus! Echt een aanrader. 

Dit zijn onze favoriete programma’s. Onthoud wel; het moet begeleiden, niet overnemen en wij adviseren je om deze programma’s in te zetten om jouw verhaal te ondersteunen. Probeer zo min mogelijk tekst op de slides zelf te hebben en werk met ondersteunend beeldmateriaal in je presentatie. Het publiek zal dit gaan lezen in plaats van naar jou te kijken en te luisteren. Dit is natuurlijk niet wat je wilt omdat de aandacht die op jouw gericht moet zijn. Probeer dit in gedachten te houden bij het ontwerpen van de presentatie.

lees onze nieuwste blogs

Wil je nou diep in jouw eigen Human Design chart duiken?

Dan kan je nu jouw Human Design Report bestellen! Dit is een digitaal document van 40-100 pagina’s (afhankelijk van jouw Human Design) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design. Zodat je een heel report hebt waarin je altijd alles wat je nodig hebt terug kunt vinden. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren & leven naar jouw Human Design.