3 programma’s die jouw presentatie eruit laten springen

Naast spreken, is het handig om een begeleidende presentatie erbij te hebben. We zeggen expres begeleidende, aangezien de presentatie jou moet ondersteunen, niet het verhaal moet vertellen. Je wilt dit natuurlijk wel mooier hebben dan het standaard PowerPoint template dat je kunt invullen. Als je dit wel doet, ook helemaal prima, maar wij vinden dat dit beter kan!  Hieronder zijn 3 programma’s gelinkt die jouw presentatie kunnen laten stralen.

Dit is een programma waar wij zelf enorm veel mee werken. Dit programma heeft veel presentatie voorbeelden waaruit je kunt kiezen. Deze kun je bewerken en zelf mooier maken. Wat handig is aan dit programma, is dat ze veel icoontjes gebruiken. Je kunt deze makkelijk toevoegen. Ideaal om dat jouw punten te laten begeleiden! Wij zijn fan. 🙂 

Dit is een programma waar je zelf heel makkelijk presentaties vandaan kunt halen voor google en PowerPoint. De meesten zijn echt prachtig. Dit kan een ideale oplossing zijn, wanneer je wel een mooie presentatie wilt, alleen niet de tijd hebt er eentje te maken.

Dit programma lijkt een beetje op pictogram. Je kunt er mooie presentaties mee maken. Er is een grote variëteit beschikbaar voor presentatie templates. Dit programma geeft je ook de mogelijkheid om zelf een prachtige grafische presentatie te ontwerpen. Super tof dus! Echt een aanrader. 

Dit zijn onze favoriete programma’s. Onthoud wel; het moet begeleiden, niet overnemen en wij adviseren je om deze programma’s in te zetten om jouw verhaal te ondersteunen. Probeer zo min mogelijk tekst op de slides zelf te hebben en werk met ondersteunend beeldmateriaal in je presentatie. Het publiek zal dit gaan lezen in plaats van naar jou te kijken en te luisteren. Dit is natuurlijk niet wat je wilt omdat de aandacht die op jouw gericht moet zijn. Probeer dit in gedachten te houden bij het ontwerpen van de presentatie.

Succesvol ondernemen zonder weerstand en frustratie?

Schrijf je nu in voor het gratis e-book ' In 3 stappen succesvol ondernemen met Human Design'

  • De oplossing voor online coaches en dienstverleners die voelen dat ze wat te doen hebben op aarde
  • Licht, easy en succesvol ondernemen op een manier die bij jou past
  • Dagelijks wakker worden met enorme zin voor de nieuwe dag
  • Creëer een winstgevende business zonder frustratie of uitputting