Wij begeleiden high vibe ondernemers naar zuivere en magnetische marketing met je unieke Human Design

ook gezien bij:

ook gezien bij:

Herken jij dit? 

Jij hebt een bedrijf dat op zich prima loopt. Alleen dat is het ding. Je voelt dat er nog zóveel meer in je bedrijf (en in jezelf) zit wat er niet uitkomt. Je voelt je gefrustreert en op dit moment voel je weerstand in verschillende aspecten van je bedrijf. 

Je hebt al genoeg online trainingen gedaan en weet de strategie wel. Alleen toch haal je nog niet de resultaten die je wilt. Je voelt dat je vast zit, niet de grootse omzet haalt die je wilt en droomklanten aantrekken gaat moeizaam.

Hoe fijn zou het zijn als jij:

 • Een consistente stroom aan klanten genereert
 • Moeiteloos de meest fantastische droomklanten aantrekt 
 • Groots geld gaat verdienen met dátgeen waar jouw ziel gelukkig van word en jij ultieme voldoening uithaalt
 • De impact kan gaan maken, waarvan jij voelt dat jij het kan
 • Met meer vrijheid en minder werken, juist méér geld gaat verdienen! 
 • Meer creativiteit, passie, vuur, energie en flow hebt dan ooit te voren
 • Jouw unieke handleiding naar succes gaat ontdekken, waardoor jij kunt gaan werken vanuit een strategie die volledig is afgestemd op jou! 

We've got you!

Precies dit hadden wij ook. We voelde de potentie, alleen het kwam er niet uit zo groots als dat wij het voelde. Tot we Human Design ontdekte. Human Design kun je zien als jouw unieke handleiding naar succes. En precies daar zit het ‘m in. JOUW unieke handleiding. Niet die van een ander. Het gaat er namelijk om dat je business gaat doen op een manier die 100% bij jou past. Marketing doen die jouw magische energie in zit. Sociale media op een manier doen die past. En hey newsflash; voor veel mensen is elke dag posten het slechtste wat je kunt doen ;). 


Het moment dat wij dit zelf gingen toepassen, groeide ons bedrijf enorm. In een paar maanden tijd verdubbelde wij onze omzet, hadden we 4 freelancers voor ons werken en hadden we een eigen kantoor. Simpelweg omdat wij ons bedrijf gingen runnen op een manier die bij ons paste en op onze voorwaarde. We zijn gaan ondernemen voor vrijheid en niet om vast te zitten aan een post schema die we ruk vonden of een strategie dat alle levensenergie wegzuigt. Business hoort juist makkelijk te zijn. Je kan een bedrijf runnen op een manier die volledig bij jou past, waardoor je er meer energie én geld uithaalt dan je er in stopt. De business kan licht en easy aanvoelen, dat is precies wat we samen gaan creëren in het ‘Human Design Business’ traject. 

Human-Design-coaches-Kiki-Sam

Business Coaching + Human Design

Human Design Business traject:

Jouw Handleiding Naar Succes

Let's spill the tea

Wat houdt het Human Design Business Traject in? 

Het korte antwoord: We gaan in vijf maanden tijd je hele bedrijf transformeren, zodat het prefect past bij wie jij bent en hoe jij werkt aan de hand van Human Design. Zo ga je van goed naar groots. Zodat jij als online ondernemer gaat groeien naar groots geld, fantastische klanten en meer vrijheid (want wie is nou niet gaan ondernemen voor vrijheid?!). 

We gaan aan de slag met:

 • Welke marketingstrategie het beste voor jou werkt
 • Hoe jij licht en easy sales kan doen
 • Hoe jou content voor je gaat werken

Maar ook:

 • Doelgroep
 • Niche
 • Email Marketing
 • Lanceringen
 • Opschalen van jouw bedrijf


En nu het langere antwoord. We gaan vijf maanden lang werken aan je bedrijf. We gaan ervoor zorgen dat jij een bedrijf gaat creeren die helemaal in alignment is met jouw human design profiel. Wanneer dat gebeurd gaat jouw hele bedrijf en leven veel meer stromen. Er komen meer klanten, meer abundance en meer mogelijkheden. 

Daarnaast gaan we je hele bedrijf bekijken vanuit jouw design. Welke marketingstrategie werkt voor jou het beste? Op welke manier kun jij je sales doen? Wat voor een content kun je schrijven aan de hand van je Human Design?

Maar ook, doelgroep, niche, ads, email marketing, lanceringen en opbouw van jouw bedrijf gaan we allemaal in lijn brengen met wie jij werkelijk bent. Los van wat er volgens anderen goed of fout is, maar puur op wat bij je past. Kiki is namelijk een Human Design reader en Sam is online marketeer. En dat samen creëert een geweldige groei.

“Het moment dat wij onze strategieën zelf gingen toepassen, groeide ons bedrijf enorm. In een paar maanden tijd verdriedubbelde wij onze omzet, hadden we 4 freelancers voor ons werken en hadden we een eigen kantoor."

Onze klanten over ons


Sanne - boudoir fotograaf

Het voelt voor mij echt alsof er een last van mijn schouders is gevallen waarin ik niet eens wist dat ik die had. Het voelt alsof ik veel meer lucht krijg en alles door mijn bedrijf mag stromen. Dit gevoel is nieuw voor mij, maar ik zou niet anders willen.

Ik zou Kiki aanraden omdat ze een rete-eenvoudige inkijk geeft in hoe jij jouw leven & jouw business meer vóór jou kan laten werken. Zodat jij met veel meer plezier & energie je ondernemersdroom kan vervullen!

Maaike - Eigenaresse Yoga Studio

Ik wist dat ik mensen wilde helpen met yoga en coaching, maar ergens ben ik toch nog terughoudend. Het resultaat van werken met Kiki is dat het mijn vuurtje weer heeft aangewakkerd en ik meer vertrouwen in mezelf en in mijn missie heb gekregen.

Zij heeft mij eraan herinnert dat ik zoveel wijsheid te geven heb dat het zonde is voor mezelf en de wereld om het klein te houden. Ik zou iedereen die geïnteresseerd is in Human Design aanraden om met Kiki te werken.

Hoe ziet het traject eruit?

2 sessies per maand

Tijdens het traject spreken we elkaar 2x per maand. 1x coaching live bij ons op kantoor en 1x online. 

Support

Naast de maandelijkse coaching mag je ons tijdens de hele 5 maanden altijd bellen en appen wanneer je hulp nodig hebt of vastloopt. Je groeit veel te snel om stil te blijven staan!

Spiritualiteit + Strategie

Wij werken met een combinatie van spiritualiteit en strategie. Het een kan niet functioneren zonder het ander. Je krijgt dan ook de perfecte combinatie tussen nuchtere strategie en spiritualiteit zodat jij groots geld, fantastische klanten en meer vrijheid krijgt!

Veelgestelde vragen

Ik overweeg dit programma samen met een paar anderen, wat maakt dit anders?

Jij voelt zelf of ons traject een 'Hell Yes' is of niet. Jij hebt zelf alle antwoorden in je, jij voelt zelf het beste of dit programma geschikt is voor jou. De belofte die wij kunnen doen is dat dit programma écht uniek is. Omdat dit traject volledig is afgestemd op jou. Alles op maat. We gaan een strategie neerzetten die jouw unieke energie genut en versterkt, we gaan ervoor zorgen dat alles wat jij in jouw business doet, volledig in alignment ligt met wie jij bent! Aan het einde van de vijf maanden ben jijzelf en is jouw bedrijf volledig getransformeerd. Ga bij jezelf na of dit iets is waar jij op aangaat. Als jij klaar bent voor een hele andere manier van coaching, dan is dit programma geschikt voor jou. 

It's a hell yes, hoe nu verder?

Super! Wat tof dat jij klaar bent om in te stappen! Het belangrijkste is dat jij jouw matchcall inplant. In de call gaan we samen in gesprek om te kijken of wij daadwerkelijk een match zijn en hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen in dit programma wanneer je instapt. Als wij voelen dat dit programma geschikt voor je is, laten we je dat meteen weten. Negen van de tien keer is de matchcall meteen een deepdive in dat geval hehehe! 


Ik voel dit traject helemaal, maar toch twijfel ik nog, wat nu?

Als je nog niet 100% over de streep bent en nog een paar vragen moet stellen voordat je deze energetische uitwisseling maakt, dan ben je van harte welkom om een matchcall in te plannen via https://twin2win.com/hallo of door op de knop hier onder te klikken. Als jij dit programma voelt, maar zeker wilt weten of dit programma voor jou is, kun je deze call vrijblijvend inplannen. Zo kunnen wij samen met je mee voelen waar jij naar toe mag en of dit programma bij jou past. Let wel, wij doen niet aan 'overtuigen' - wij vertrouwen erop dat jouw ziel de juiste keuze zal maken! En als dat met ons is; waanzinnig! Maar als dit niet het geval is, zullen wij het je ook eerlijk laten weten. 

Is dit traject geschikt voor mijn business?

Onze expertise ligt bij online ondernemers en dienstverleners. Ondernemers die voelen dat ze iets te doen hebben hier op aarde en écht een verandering willen maken. De zielsondernemers. Als jij dat bent, dan is dit programma geschikt voor jou! 

ik wil instappen, maar ik kan het niet meteen betalen, wat moet ik nu doen?

Opties van maandelijks betalen zijn ook mogelijk. Kan je het echt niet betalen, maar weet je wel dat je dit wilt? Dan is het  belangrijk dat je dit extra geld gaat manifesteren! Als je het nog niet kan betalen, kan het ook zijn dat het nog niet jouw divine timing is en het later op je pad ligt.