Leer jezelf online én offline presenteren als het powerhouse dat je bent, zodat jouw ideale klant niet meer om je heen kan

In deze online training word jij als kennisondernemer de kick-ass versie van jezelf. Je leert in een jip en Janneke manier hoe sociale media werkt, hoe je dit kan inzetten voor jouw bedrijf én je online en offline te presenteren als de powerhouse die je bent! Hierdoor zullen ideale klanten niet meer om jou heen kunnen. Hoe lekker is het dat je met de kennis uit dit programma meer tijd, omzet en voldoening realiseert in jouw business?

Waarschijnlijk herken je het wel:

Je zit na een lange dag vol frustratie achter jouw computer of je scrolt op sociale media omdat je weet dat je eigenlijk meer bezig zou moeten zijn met je (online) zichtbaarheid. Hoe doen die andere ondernemers dat toch, denk je. Jij stopt er tijd en moeite in maar het levert weinig tot niets op. Social media voelt bij jou soms als een blok aan je been. 

Je hebt geen idee hoe je je online krachtig kan overkomen. Je wilt heel graag knallen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Het enige resultaat van social media zijn volgers die je niet wilt aantrekken of berichtjes in je DM waar je al helemaal niet op zat te wachten. In ieder geval zijn het niet dé klanten die jou nodig hebben. Je wilt heel graag meer resultaat halen uit sociale media zodat het ook écht kanten oplevert die om jou staan te springen, maar waar begin je? 

Dikke frustratie natuurlijk. Dit kost jou mega veel tijd, energie en het levert je geen cent op. Zonde, vinden wij. 


Maar hoe lekker zou het zijn als je weet hoe je jezelf krachtig kan presenteren op sociale media doordat dit op een concrete en simpele manier aan je wordt uitgelegd. Je hoeft geen sociale media expert te zijn of er uren tijd aan te besteden elke week om klanten te krijgen. 

Weer terug naar ondernemen vanuit vrijheid in plaats van trekken en worstelen met social media. Dat is wat wij voor jou willen! Dat je leert jezelf online én offline te presenteren als een powerhouse, zodat jouw ideale klant niet meer om jou heen kan. 

Stel je voor dat:

 •  Jij klanten kan aantrekken in veel minder tijd en met minder moeite.
 •  Dat social media geen frustratie bron meer is.
 •  Dat je niet meer loopt te trekken en pushen maar op een simpele manier de ideale klant kunt bereiken.
 •  Niets hoeft meer tussen jou en jouw klant in te staan!

Op de middelbare school kwamen wij er achter dat wij presenteren een van de allerleukste dingen vonden. Tegelijkertijd merkte we dat veel van onze klasgenoten dit écht verschikkelijk vonden. Vaak moeten tieners op de middelbare school maar gewoon presenteren en legt niemand uit hoe het moet. Dat kon anders vonden wij. Daarom hadden wij een training ontwikkeld waarbij jongeren leerde spreken en presenteren met zelfvertrouwen.

Alleen hier miste nog iets voor ons. We vinden ondernemers namelijk een ontzettend leuke doelgroep en we moesten het stukje online presenteren (aka social media). Iets wat we ontzettend leuk vinden en mega veel vanaf weten. Ook ontdekte we dat veel ondernemers worstelen met hun online aanwezigheid. Hoe trek je jouw ideale klant aan? En hoe ga ik verkopen via social media? 

Als ondernemer ben jij jouw merkt. Dit bekent dat jij jezelf zowel online als offline jezelf krachtig moet kunnen presenteren. Alleen dit zagen we nog vaak mis gaan, ontzettend jammer! Als de online presentatie sterk was, dan de offline presentatie niet of andersom. Wanneer deze beide aspecten goed zijn, dan is dat zo'n gouden combinatie! 

Wij zagen trainingen over social media of over jezelf presenteren, alleen geen enkele keer van die twee samen. Terwijl wij geloven dat beide onmisbaar zijn voor een sterk bedrijf. 

Daarom hebben wij ze samengevoegd in een programma. Hierin leer je in jip en janneke taal hoe social media voor je kan werken en word je de kickass versie van jezelf. Een programma waarbij jij jezelf online én offline leert presenteren als het powerhouse dat je bent. 


Deze twee toppers voelen feilloos aan wat ik met mijn bedrijf in de markt wil zetten, wat mijn klanten nodig hebben en hoe we hen effectief kunnen bereiken. Naast inzicht gaf me dit vertrouwen en enthousiasme om de volgende stappen te gaan zetten. Op naar meer business en beter resultaat. Dank, dames!


Jacobien vermande

Deze meiden zijn echt briljant, bij een 1 op 2 sessie met hen heb ik meer inzicht in mijn bedrijf gekregen en dat in een stroomversnelling. Ze kijken vanuit een andere hoek naar dingen, waardoor ik weer hele nieuwe inzichten kreeg. I loved it!


Jennifer Van bAlkom

"Education is the most powerful tool to change the world - Nelson Mandela"

Stel je voor dat:

 •  Jij klanten kan aantrekken in veel minder tijd en met minder moeite.
 •  Dat social media geen frustratie bron meer is.
 •  Dat je niet meer loopt te trekken en pushen maar op een simpele manier de ideale klant kunt bereiken.
 •  Niets hoeft meer tussen jou en jouw klant in te staan!
Introducing_Text_landingspage

Maak kennis met: Presenteren 101

De training waar jij jezelf leert presenteren als het powerhouse dat je bent - zowel online als offline

Jaaaa dat is precíés waar onze online training over gaat. Je krachtig presenteren, simpel gebruik maken van de kanalen en makkelijker de ideale klant aantrekken. Na de training kunnen ze echt niet meer om jou heen.


Dus, even concreet: Wat levert het jou precies op? En waarom voor deze training gaan in het overweldigende aanbod?
Ten eerste houden wij niet van vage shit die je zelf allang had kunnen google. Wij houden van to the point. Daarom krijg je een stappenplan dat je slecht hoeft te personaliseren voor instant resultaat.
Dit levert de training jou op:

 • Concrete aanpak, waardoor het duidelijk en simpel is. Je kunt het gelijk toepassen
 • Meer connectie en verbinding met jouw doelgroep
 • Meer omzet
 • Je ideale klant kan niet meer om jou heen

Investering

197 euro

Basis


De beste online training voor het verbeteren van jouw presentatie skills.

 • Krijg toegang tot alle 5 modules
 • 30+ lessen bomvol met waardevolle informatie ( t.w.v 527 euro)
 • Praktische opdrachten die jij meteen kunt implementeren 
 • Levenslang toegang tot de Twin2win-leeromgeving
 • Deel uitmaken van de exclusieve community
 • Werkboek om nog meer uit de training te halen (t.w.v 199 euro)
 • Zelfvertrouwen (t.w.v 100.000.000 euro ;) )  

247 euro

Pro


De beste online training met persoonlijke begeleiding via videocalls

 • Krijg toegang tot alle modules
 • 30+ lessen bomvol met waardevolle informatie ( t.w.v 527 euro)
 • Praktische opdrachten die jij meteen kunt implementeren 
 • Levenslang toegang tot de Twin2win-leeromgeving
 • Deel uitmaken van de exclusieve community
 • Werkboek om nog meer uit de training te halen (t.w.v 199 euro)
 • Zelfvertrouwen (t.w.v 100.000.000 euro ;) ) 
 • PLUS: enorm waardevolle 1-op-2 strategiesessie met de Twins, waarin wij jouw business naar een hoger niveau gaan tillen! ( t.w.v 599 euro) 

8.99

01


Basic

Simple, fast and effective flexible move

 • Working time 24/7 all days
 • Max 15 team members
 • Free assets

18.99

18.99

02


Fulltime

Simpler, faster and more effective move. Best affordable option

 • Working time 24/7 all days
 • Max 17 team members
 • Premium assets

28.99

03


Private

The simplest, most effective move. Exclusive option, premium features

 • Working time 24/7 all days
 • Max 25 team members
 • Instant access

Omdat ik steeds tegen blokkades aan liep bij het spreken voor een groep en het opnemen van video’s voor mijn bedrijf, besloot ik dat ik een training Spreken wilde doen. Toen ik de training van Twin2win tegen kwam sprak hij me gelijk aan door de titel en de uitstraling van de tweeling Sam en Kiki. Deze dames hebben een enorm aanstekelijke energie die er al gelijk voor zorgt dat jouw zelfvertrouwen een boost krijgt tijdens het kennismakingsgesprek. Vol enthousiasme geven ze tips en informatie in hun videomodules, vol met praktische oefeningen en opdrachten die je in het werkboek uitwerkt. Ook de meest spannende opdracht: een daadwerkelijke video van jezelf opnemen, daar loodsen de dames je fijn doorheen. In de Facebook groep kun je met gelijkgestemden sparren en je video’s neerzetten om feedback te krijgen, het is fijn dat iedereen tegen hetzelfde aan loopt, dat schept een band. Al met al ben ik ontzettend blij dat ik deze training heb gevolgd en raad ik hem zeker weten aan!

Chiela van Meerwijk

Eigenaresse Chiela.nl - Interieurfotograaf

Via het programma ‘Van Zweethandjes naar Zelfvertrouwen’ geven Sam & Kiki op een gezellige manier veel informatie, tips en kennis. Via hun video’s krijg je naast al die handige informatie ook gelijk het goede voorbeeld. Het digitale handboek is een aanrader om uit te printen; de logische volgorde en handige indeling zorgen ervoor dat je de informatie beter op kunt slaan en je houdt er een handig naslagwerk aan over. Het blijft in deze online cursus niet bij kennis vergaren, je wordt ook flink aan het werk gezet om uit je comfort zone te stappen. Met de aangereikte handvatten neem je o.a. een korte presentatie op. Ga je voor het uitgebreide pakket? Dan krijg je op een fijne manier super handige tips voor verbeteringen aangereikt en kun je met een fijn schema persoonlijke begeleiding en advies krijgen via videobelafspraken.


Charlotte Rinzema-Sondaar

Eigenaresse Designly.nl - Grafisch Vormgever

Start nu en jouw ideale klanten zullen niet meer om jou heen kunnen!Bonussen

Stap nu in presenteren 101 en ontvang deze 

1

Bonus 1: Social media starters kit 

In deze training gaan wij jou alles leren over de basics van Social Media. Zodat het niet meer voelt als een blok aan je been maar dat jij het kan inzetten als een krachtige tool waarmee je jouw ideale klant gaat bereiken. 

In deze training leer je:

 • Alles over goede content ( en 50+ content ideeën)
 • Jouw profiel neerzetten als een Powerhouse voor het bereiken van je ideale klant
 • Instagram Stories inzetten voor jouw business
 • Compleet werkboek zodat je het er altijd bij kan pakken
 • Video training

Ter waarde van 197,-

2

Bonus 2: Exclusieve community 

Wanneer jij je nu inschrijft, krijg je toegang tot onze exclusieve community met gelijkgestemden! Laat je inspireren en ondersteunen door een groep met enthousiaste ondernemers en professionals die met zijn allen dit avontuur aangaan. Je staat er nooit alleen voor en we gaan samen KNALLENNN.

Ter waarde van 57,-

3

Bonus 3: Toegang tot alle nieuwe lesstof!

Als je nu instapt krijg je niet alleen toegang tot deze mega vette training, maar je krijgt ook nog eens toegang tot alle nieuwe lesstof die toegevoegd gaat worden aan presenteren 101!  

Modules die dit jaar nog gecreerd worden:

 • Module Content creatie met Canva
 • Module Content Planning
 • Module Instagram reels 
 • Module Online netwerken 
 • Module Instagram Stories inzetten

Ter waarde van 397,-

4

Bonus 4: Presentatie Blueprint 

De Twin2win-blueprint is alles wat jij nodig hebt om moeiteloos presentaties te maken.


Hiermee hoef je geen energie meer te verspillen aan ellenlange teksten en hoef je nooit meer te dimdammen over wat wanneer gezegd moet worden. In plaats daarvan ga je ACTIE ondernemen! Je krijgt meer structuur en duidelijkheid in jouw verhaal en hierdoor kun jij je ideale klanten binnenslepen.

Ter waarde van 97,-


Totale waarde van de cursus: 

€981

Jij kan nu instappen voor maar 

197 euro

Kiki & Sam - Cursus trainers

Wij, de twins, houden niet van bullshit. Dit zul je dan ook niet terug vinden in de training! Heerlijk toch? Wij doen aan ondernemen met lef en dat nemen wij ook mee de training in. Daarnaast zijn we lekker nuchter. We maken dingen niet moeilijker dan ze hoeven te zijn. De video’s in de training zijn kort en krachtig en bevatten alle informatie die jij nodig hebt. Eigenlijk kun je ons en onze training zien als een 5 sterren magnetronmaaltijd. Super simpel, maar ontzettend goed!

Als communicatie studenten (Kiki) en afgestudeerde in sales en marketing (Sam) hebben we enorme interesse in alles wat te maken heeft met spreken, presenteren, business en (social media) marketing en vinden het enorm tof dat we nu al onze kennis en ervaring  met jou kunnen delen. 

Twin2win_trainers

Ben je

klaar om te knallen?

197

euro

Basis


Dé online training waarin jij jezelf leert presenteren als een powerhouse - zowel online als offline - zodat je ideale klanten niet meer om je heen kunnen. 

297 euro

Pro


De beste online training met persoonlijke begeleiding via videocalls.

8.99

01


Basic

Simple, fast and effective flexible move

 • Working time 24/7 all days
 • Max 15 team members
 • Free assets

18.99

18.99

02


Fulltime

Simpler, faster and more effective move. Best affordable option

 • Working time 24/7 all days
 • Max 17 team members
 • Premium assets

28.99

03


Private

The simplest, most effective move. Exclusive option, premium features

 • Working time 24/7 all days
 • Max 25 team members
 • Instant access

Veelgestelde vragen

Hoe lang krijg ik toegang tot de training?

Voor wie is deze training bedoeld?

Komen er ook nieuwe modules bij?

Krijg ik ook toegang tot de nieuwe modules?