De Human Design energie type training 

Ben jij erachter gekomen dat je een manifestor, generator, manifesting generator, projector of reflector bent? Dan hebben wij iets gaafs voor je! Een first of it's kind energietype training waar wij diep ingaan op jouw unieke energietype. 60-80+ minuten volledig gewijd aan hoe jij nog dieper kan leven naar jouw Human Design. Deze informatie hebben we nog nooit eerder voor dit bedrag beschikbaar gemaakt. Dus dit ga je heel vet vinden! 😏

Door het toepassen van de informatie in deze training hebben wij ons bedrijf omgegooid en opgeschaald naar 200.000 euro binnen 12 maanden. We beloven je niet dat dit ook gaat gebeuren bij jou maar wél je te laten zien wat de kracht is van het volledig belichamen van jouw energietype. 

Investering = eenmalig 222 euro 

Dit leer je in jouw energietype training

🔥Jouw grootste talenten 
🔥
Jouw grootste valkuilen als Manifestor
🔥Veel voorkomende conditioneringen
🔥Hoe jij slaap kan inzetten voor optimale energie 
🔥Communiceren vanuit je energietype kracht
🔥Hoe jouw strategie werkt én hoe je het praktisch kunt inzetten

Ben jij klaar om je ware kern te ontdekken en het vuur weer terug te brengen in je leven, onderneming en relaties? 

Wij zijn Kiki & Sam. Je go-to Human Design & business mentoren en een tijd geleden stonden wij waar jij stond. We voelde van alles maar konden er geen woorden aan geven. Het vuur voelen branden maar geen idee hebben waar we die passie naartoe moesten sturen. We wisten niet wat onze talenten waren en wat ons nou echt uniek maakte. 

Tot we Human Design ontdekte. Een prachtig systeem die wij hebben geleerd, bestudeerd en vertaald  zodat jij dat niet hoeft te doen. Wij leren jou heel graag hoe je jouw unieke Human Design kan inzetten om je leven weer in vuur en vlam te zetten. 

Jij bent hier om een verandering te brengen, te inspireren en te leven volgens je eigen regels. Jij bent hier om te leven vanuit je ware kracht en een full on fuck yes (wo)man te worden die de wereld verandert.

Wij zijn hier om jou daar bij te helpen. De wereld is er klaar voor, jij ook?

Kies je energietype:

Manifestor Magic training

Jij bent er achter gekomen dat je een Manifestor bent, dat alles begint bij jou maar waar begin jij nou precies aan deze reis? Look no further want precies voor jou hebben wij de Manifestor Magic Training gecreëerd.

Je leert o.a.:

 • Jouw grootste talenten als Manifestor
 • Jouw grootste valkuilen als Manifestor
 • Veel voorkomende conditioneringen
 • Hoe je slaap inzet als manifestor voor optimale energie
 • Communiceren vanuit je Manifestor kracht
 • Hoe jouw informeren strategie werkt én hoe je het praktisch kunt inzetten

Leren wat het betekent om een Manifestor te zijn gaat niet over het opgeplakt krijgen van een label. Het gaat om het omarmen, verdiepen en ontketenen van wie jij in de kern bent. Je kracht, je baanbrekende boodschap en je vermogen om revolutie te creëren. Jij bent niet voor niks een Manifestor en wij zijn hier om jou te begeleiden je ware kracht naar buiten te brengen, of dat nou een klein beetje of heel veel, snel of langzaam is.
Deze masterclass is de start van een diepe shift in de kern van wie je bent.
Durf jij het aan?

Generator Genius training

De sacrale energietypes (Generator en Manifesting Generator)  zijn 70% van de bevolking. Dat geeft je misschien een teleurstellend ‘wat maakt mij nou speciaal en uniek’ gevoel. Nou heel veel wanneer je de kracht van dit energietype gaat belichamen! O.a. je mega magnetische energie, het diep kunnen genieten van het leven en anderen kunnen aansteken met jouw geluk, puur door jezelf te zijn. 

Klinkt niet meer zo saai hè? 

De wereld draait volledig op de sacrale energie van de Generators. Jij bent essentieel voor de maatschappij en wij willen je graag met deze training begeleiden naar jouw meest magnetische en aanstekelijke energie die in je zit. Elke dag opstaan en zin hebben in de dag, are you ready to shine?

Dit is wat je leert in de Generator Genius Training:

 • Jouw grootste talenten als Generator
 • Jouw grootste valkuilen als Generator
 • Veel voorkomende conditioneringen
 • Hoe je slaap inzet als Generator voor optimale energie
 • Communiceren vanuit jeManifesting Generator kracht
 • Hoe jouw responderen strategie werkt én hoe je het praktisch kunt inzetten

Deze masterclass is de start van een diepe shift in de kern van wie je bent.
Durf jij het aan?

Manifesting Generator Magnificance training

‘Waarom maak je nou nooit iets af’ en ‘doe is een keer één ding tegelijk’ zullen uitspraken zijn die jij regelmatig hebt gehoord, tot frustratie aan toe. Altijd maar een ding tegelijk te moeten doen, gek word je ervan. Nee, jij wilt lekker bezig zijn. Meerdere projecten tegelijk, honderden tabbladen open hebben staan en binnen een uur vier verschillende dingen doen.

Jij hebt als Manifesting Generator mega veel waaanzinnige talenten die onze maatschappij draaiende houden. Jij in je kracht is wat de maatschappij nodig heeft. Dus niet één ding tegelijk doen maar juist genieten van al die uiteenlopende passies, óók in business.

De sacrale energietypes (Generator en Manifesting Generator) zijn 70% van de bevolking. Dat geeft je misschien een teleurstellend ‘wat maakt mij nou speciaal en uniek’ gevoel.

Nou heel veel wanneer je de kracht van dit energietype gaat belichamen! O.a. je mega magnetische energie, het diep kunnen genieten van het leven en anderen kunnen aansteken met jouw geluk, puur door jezelf te zijn.
Klinkt niet meer zo saai hè?

In de Manifesting Generator Magnificence Training nemen we jou mee in de wondere wereld van het zijn van een Manifesting Generator.

 • Jouw grootste talenten als Manifesting Generator
 • Jouw grootste valkuilen als Manifesting Generator
 • Veel voorkomende conditioneringen
 • Hoe je slaap inzet als Manifesting Generator voor optimale energie
 • Communiceren vanuit je Manifesting Generator kracht
 • Hoe jouw informeren en responderen strategie werkt én hoe je het praktisch kunt inzetten

Deze masterclass is de start van een diepe shift in de kern van wie je bent.
Durf jij het aan?

Projector Power Training

Het niet hebben van een consistente werkenergie zal het eerste zijn wat jij hebt geleerd toen je erachter kwam dat je een Projector was. Wij kunnen ons zo voorstellen dat dit een hele opluchting was maar ja, hoe nu verder.
Hoe ga je om met wachten op de uitnodiging, het niet hebben van consistente werkenergie en toch wat willen bereiken?

In de Projector Power Training willen wij jou laten zien wat de enorme power is die in jou zit. Want jij bent veel meer dan wachten op de uitnodiging en het niet hebben van consistente werkenergie. Jij bent een begeleider, iemand die dingen op een hele andere manier kan zien en een unieke bijdrage heeft te brengen aan deze wereld.

Maar momenteel heb jij voornamelijk het gevoel dat je anderen constant moet overtuigen van jouw waarde, zowel in het ondernemerschap met je aanbod, als in vriendschappen en relaties, waardoor jij je regelmatig ondergewaardeerd, niet gezien en teleurgesteld voelt.

Tijd voor verandering! Tijd voor jou om in te zien wat voor mega krachtig energietype jij hebt.

In de Projector Power Training leer je:

 • Jouw grootste talenten als Projector 
 • Jouw grootste valkuilen als Projector 
 • Veel voorkomende conditioneringen
 • Hoe je slaap inzet als Projector voor optimale energie
 • Communiceren vanuit je Projector kracht
 • Hoe jouw wachten op de uitnodiging strategie werkt én hoe je het praktisch kunt inzetten

Deze masterclass is de start van een diepe shift in de kern van wie je bent.
Durf jij het aan?

Reflector Radiance Training

Het Reflector energie type is het meest zeldzame energietype van allemaal en dat ben je ook, zeldzaam, uniek en one of a kind. Maar wat betekent het precies om een Reflector te zijn? Hoe ga je om met een volledig open (witte) chart en wat zijn nou precies de talenten en conditioneringen van een Reflector? 

Over Reflectors is weinig specifieke praktische informatie en dat is wat wij juist faciliteren in deze Reflector Radiance Training. Een praktische training waarin jij leert:

 • Jouw grootste talenten als Reflector
 • Jouw grootste valkuilen als Reflector 
 • Veel voorkomende conditioneringen
 • Hoe je slaap inzet als Reflector voor optimale energie
 • Communiceren vanuit je Reflector kracht
 • Hoe jouw lunar strategie werkt én hoe je het praktisch kunt inzetten

Deze masterclass is de start van een diepe shift in de kern van wie je bent.
Durf jij het aan?