De Generator Genius Training

Ben jij erachter gekomen dat je een Generator bent? Maar wat betekend dat precies? En hoe zet je het in?  Look no further want precies voor jou hebben wij de Generator Genius Training gecreëerd .Een first of it's kind energietype training waar wij diep ingaan op het zijn van een Generator. 60-80+ minuten volledig gewijd aan hoe jij nog dieper kan leven naar jouw Human Design. Deze informatie hebben we nog nooit eerder voor dit bedrag beschikbaar gemaakt. Dus dit ga je heel vet vinden! 😏

Door het toepassen van de informatie in deze training hebben wij ons bedrijf omgegooid en opgeschaald naar 200.000 euro binnen 12 maanden. We beloven je niet dat dit ook gaat gebeuren bij jou maar wél je te laten zien wat de kracht is van het volledig belichamen van jouw energietype. 

Investering = eenmalig 222 euro 

Dit leer je in Generator Genius Training

🔥Jouw grootste talenten als generator
🔥Jouw grootste valkuilen als generator
🔥Veel voorkomende conditioneringen bij generators
🔥Hoe jij slaap kan inzetten voor optimale energie
🔥Communiceren vanuit je generator  kracht
🔥Hoe de responderern strategie werkt én hoe je het praktisch kunt inzetten

De sacrale energietypes (Generator en Manifesting Generator)  zijn 70% van de bevolking. Dat geeft je misschien een teleurstellend ‘wat maakt mij nou speciaal en uniek’ gevoel. Nou heel veel wanneer je de kracht van dit energietype gaat belichamen! O.a. je mega magnetische energie, het diep kunnen genieten van het leven en anderen kunnen aansteken met jouw geluk, puur door jezelf te zijn. 

Klinkt niet meer zo saai hè? 

De wereld draait volledig op de sacrale energie van de Generators. Jij bent essentieel voor de maatschappij en wij willen je graag met deze training begeleiden naar jouw meest magnetische en aanstekelijke energie die in je zit. Elke dag opstaan en zin hebben in de dag, are you ready to shine?


Ben jij klaar om je ware kern te ontdekken en het vuur weer terug te brengen in je leven, onderneming en relaties? 

Wij zijn Kiki & Sam. Je go-to Human Design & business mentoren en een tijd geleden stonden wij waar jij stond. We voelde van alles maar konden er geen woorden aan geven. Het vuur voelen branden maar geen idee hebben waar we die passie naartoe moesten sturen. We wisten niet wat onze talenten waren en wat ons nou echt uniek maakte. 

Tot we Human Design ontdekte. Een prachtig systeem die wij hebben geleerd, bestudeerd en vertaald  zodat jij dat niet hoeft te doen. Wij leren jou heel graag hoe je jouw unieke Human Design kan inzetten om je leven weer in vuur en vlam te zetten. 

Jij bent hier om een verandering te brengen, te inspireren en te leven volgens je eigen regels. Jij bent hier om te leven vanuit je ware kracht en een full on fuck yes (wo)man te worden die de wereld verandert.

Wij zijn hier om jou daar bij te helpen. De wereld is er klaar voor, jij ook?