Ontdek jouw handleiding voor succes met een Human Design Business reading

Jouw Human Design chart kun je zien als de blauwdruk van wie jij bent. En daarmee ook jouw business blauwdruk. Het laat precies zien wat je talenten zijn, wat voor een soort bedrijf bij je zou passen én hoe jij je bedrijf kunt transformeren zodat het compleet in alignment is met wie jij bent. Welkom bij de Human Design Business reading. 

Waarom een Human Design reading?

Vol motivatie en overtuiging start jij jouw bedrijf. Jij voelt dat jij iets te doen hebt in deze wereld. Alleen gaandeweg is dit veranderd. In plaats van meer vrijheid is er meer frustratie. Jouw bedrijf loopt misschien wel goed, maar je voelt dat er nog zooooo veel meer mogelijk is! Dat er talenten, krachten en mogelijkheden in je zitten, die nu niet benut worden. Daar ben helemaal klaar mee. 

Jij ready om in jouw volste potentie te gaan stappen.

Coaches en guru's kunnen zeggen 'dit werkt voor mij, dus voor jou ook', alleen zo werkt het niet. Iedereen heeft een unieke handleiding voor succes. Welke strategie bij jou past, zal niet passend zijn voor een ander, en visa versa. Het is júíst onwijs belangrijk om jouw unieke blauwprint te ontdekken en te activeren. Zo kun jij gaan knallen en het bedrijf creeëren waar je ziel gelukkig van wordt, op een fun en easy manier! Zodat je groots geld gaat verdienen, fantastische klanten krijgt én meer vrijheid ervaart. Jij bent op de wereld gekomen met een eigen missie, boodschap en magie. Time to unlock it, baby. 

Ben je ready om unieke Business Blauwdruk te gaan ontdekken?

Tijdens een reading gaan we samen via zoom door jouw hele chart lopen. Je leert precies hoe al deze aspecten in jouw unieke human design werken. Na de reading krijg je een opname van de reading, zo kun je het later nog eens rustig terug kijken. 

“The greatest gift you can give the world is being the most authentic version of you."

Wat is human design?

Als je op deze pagina komt, zal je wellicht bekend zijn met Human design. Als dat niet het geval is, leg ik het je graag even uit! Human design is een vrij nieuw systeem. Het is een combinatie van oude oosterse systemen (zoals astrologie, de I’ching, Chakraleer, tree of life) en moderne westerse wetenschap, onder andere astronomie, kwantummechanica en biochemie. Dit alles bij elkaar vormt Human design. Aan de hand van jouw geboorte informatie komt er een human design ‘life chart’ uitrollen. Dit kun je zien als de blauwdruk van wie jij bent. Het gave van human design is dat het je vertelt wie jij bent, los van wat de maatschappij zegt dat goed of fout is. Op die manier zal je ontdekken dat de dingen die de maatschappij bestempeld als ‘verkeerd’, eigenlijk jouw grootste superpowers zijn!


Als je dit toepast op jouw bedrijf, kan ik je in de meest praktische vorm uitleggen hoe jij ontworpen bent op business te doen. Hoe jij klanten kunt aantrekken, waar je magie ligt, hoe jij marketing & sales kunt doen, sociale media aan kunt pakken én nog zoveel meer. Het zorgt ervoor dat jij een bedrijf kunt creëren die helemaal bij je past en die al jouw unieke gaven benut.

 

De voordelen van een Business human design reading

Wat zijn de voordelen van het boeken van een business reading bij mij? Aan de hand van je type, profiel, autoriteit en chart gaan we kijken naar de volgende aspecten

Business by design

In jouw business reading leer je hoe jouw meest geniale business eruit ziet. Compleet afgestemd op wie jij bent zodat het licht en easy wordt en je weer terug kan naar waarom jij ondernemer bent geworden: Vrijheid & Mensen helpen. 

Marketing by design

Hoe kun jij jouw marketing zo doen, dat het je magische energie benut, waardoor jij jouw droom klanten kunt gaan aantrekken? Dat is precies wat wij bespreken tijdens jouw business reading. Je krijgt praktische handvatten om mee aan de slag te gaan zodat ook je marketing helemaal in lijn is met jij bent.

Klanten by design

Hoe transformeer jij de levens van je klanten? Wat is dat ene aspect waar jouw magie in verborgen ligt? Tijdens de sessie ga jij jouw business superkrachten ontdekken en leren in te zetten. 

Jouw missie

Wat is de reden waarvoor jij op de aarde bent gezet? En hoe ga je dat integreren in je bedrijf? Dat ga je leren in een Human Design Business reading

Meer abundance 

Leven 'naar jouw design' zal je zoo veel opleveren, meer energie, meer kansen en daarmee meer geld! And oh boy, wat kan het dan jouw kant op gaan stromen!!! 

Social media by design

In de sessie leer je precies hoe jij sociale media voor je kunt laten werken, terwijl je gebruikt maakt van jouw unieke blauwprint. Je leert precies hoe je social media kunt inzetten op een manier die helemaal bij je past. Het energie lekken door social media is voorbij na de sessie. 

Kiki Roobol - jouw reader

Human design heeft mij een hele tijd geleden gevonden. Ik werd meteen verliefd op het systeem. Voor het eerst in mijn leven voelde ik mezelf écht gezien voor wie ik was. Toen ik het experiment ben begonnen om het in te zetten, zag ik meteen waanzinnige resultaten. Ik kreeg meer omzet en klanten, terwijl ik iets deed wat ik fantastisch vond. Ik voelde meteen 'Dit moet iedereen weten'. 

En het allerbeste...

Human design is enorm praktisch. Na een reading heb je precies duidelijk hoe jij jouw business kunt gaan transformeren. Zodat jij uit de frustratie kunt en in de grote potentie gaat stappen die je zo duidelijk voelt. Het is klaar met one-size-fits-all strategie, dit heb jij al vaak genoeg geprobeerd. Het is tijd voor unieke strategie en maatwerk. Dat jij de magie en abundance gaat ervaren in je business, met minder werk en meer vrijheid. Hoe fantastisch is dat?! 


Het allerbelangrijkste is dat jij precies ontdekt wat jouw business handleiding is. Zodat jij een business kunt creëren die helemaal in alignment is met wie werkelijk jij bent. Zo kan jouw business voor je gaan werken. Business hoort namelijk makkelijk te zijn. Een bedrijf runnen kan licht en easy zijn! Weg van frustratie en terug naar alignment. 

En dat is precies wat wij gaan creëren in een Human Design Business reading. Je leert precies hoe jouw energie werkt én hoe je deze kunt inzetten voor waanzinnige resultaten. Niet meer een ‘one size fits all’ strategie, waarvan de guru zegt dat het écht werkt. Dit heb jij al vaak genoeg geprobeerd. Maar een unieke strategie die volledig past bij wie jij bent. Zo kun jij gaan ondernemen vanuit jouw essentie. 

  • Hoe zet ik social media in op een manier die bij mij past?
  • Aanbod in alignment met jouw human design chart
  • Hoe gebruik jij jouw autoriteit in business?
  • Hoe zorg je ervoor dat jouw valkuilen jouw grootste kracht worden in je bedrijf?
  • Op welke manier kun jij marketing, sales en contentcreatie gaan doen zodat het licht en easy voelt en je jouw ideale klant ermee aantrekt? 

Dan is een human design reading perfect voor jou!


“Stop met je aanpassen aan de verwachtingen van de maatschappij en start met JOU zijn.” 

Blije klanten:

"

twin2win-klanten-charmayne-human-design

MEIDEN WOW!!! Ik heb het net uitgerekend en in 48 uur 17.094 euro omzet gemaakt!! Dat is meer dan de eerste 6 maanden in totaal van dit jaar!! IN 48 UURR!!!


Charmayne

/ Psycholoog

"

Ik heb nu in 3 sessies al meer over mezelf geleerd dan in de afgelopen 3 jaar als ondernemer


/ Boudoir fotograaf

"

Na 1 coachcall voel ik nu al een hoeveelheid energie en inspiratie die ik al 2/3 jaar niet ervaren heb.


/ Starterscoach

Human Design Business Reading

In deze reading gaan we samen dieper kijken naar jouw unieke business blauwdruk. Zo kun jij het bedrijf creeren die helemaal bij jou past. Zonder bullshit dingen die al je energie wegzuigen. Hoe kun jij jouw bedrijf zo transformeren, dat het energie én geld genereert ;). Precies hoe jij op de meest passende manier jouw bedrijf kunt inrichten.  In een reading gaan we via zoom samen langs je chart lopen. Je ontdekt

  • Uitleg over jouw business design. 
  • Markteting, sales, social media en content op een manier die bij jou past. (of juist het ontbreken daarvan, als dat het beste past) 
  • Hoe kun jij jouw energietype inzetten in je busienss?
  • Wat zijn jouw natuurlijke talenten? En hoe je deze kunt inzetten

Let op: 25 mei is de eerste beschikbare reading datum. Alle maanden daarvoor zijn volgeboekt. Wil je liever direct Human Design in zetten in je bedrijf? Klik dan hier voor de Marketing by Design training. 

1 uur online call

250 euro