Download hier gratis het Human Design in Business Ebook

Human Design in Business

Human Design: jij vindt het fascinerend. Je bent al heerlijk in jouw eigen experiment gedoken en je kent inmiddels de basis van jouw energietype, strategie en autoriteit. Er zijn sinds je dit systeem ontdekt hebt al zoveel kwartjes gevallen en jij wilt meer

Pijl - Twin2win - Human Design Coaching en Business Mentor

Jij wilt ontdekken en leren hoe jij jouw Human Design ook kunt inzetten in jouw bedrijf.

Jij voelt namelijk dat jij het ondernemen op een andere manier mag doen. Een manier die bij jou past. En laat dat nou precies zijn waar wij jou in dit ebook meegaan helpen.

In dit ebook nemen we een deep dive in de 3 pilaren voor een succes volbedrijf;

  • Wat jij nodig hebt voor een energetic brand, powerful positionering én aligned aanbod;
  • Hoe jij jouw ware genialiteit overbrengt;
  • Jouw core essence;
  • Energietypes in business;
  • Circuitry;
  • Aligned niche;
  • Schaduwen & conditioneringen in jouw Human Design chart;
  • En nog veel meer.

En ja, dit krijg jij allemaal helemaal gratis. Dus waar wacht je nog op? Klik op de knop en download nu het ebook ‘Human Design in Business’.

Download hier gratis het Human Design in Business Ebook
Kiki x Sam - Twin2win - Human Design Coaching en Business Mentor
Sam & Kiki Robool - Human Design Coach en Business Mentor

Hi

Wij zijn Kiki & Sam

Vanaf het moment dat human design op ons pad kwam zijn wij bezig geweest met zoeken naar manieren om dit toe te passen in ondernemerschap & marketing. Want als Human Design de blauwdruk van jou als persoon is, dan moet dat ook kunnen worden toegepast in business, right?! We zijn gaan experimenteren, testen en onderzoeken. En met succes. Inmiddels hebben wij in een korte tijd een 6-figure business gebouwd. Een bedrijf dat écht bij ons past, waardoor wij voldoening voelen en op onze voorwaarden. Werken waar en wanneer wij zelf willen.

Dat is wat er mogelijk is als jij jouw Human Design gaat volgen. Dat betekent niet dat je dezelfde resultaten gaat halen van 100k omzet in een korte tijd. Wat wel gaat gebeuren is dat je gaat leven vanuit wie jij echt bent. Geenszins meer wat de maatschappij zegt dat moet of hoort. Maar wat jij voelt en wat aligned voor jou is. Minder weerstand, frustratie en irritatie, maar succes, flow en ultieme voldoening!

Are you ready for the ride?