Iedere ondernemer kan licht en easy business doen met een Human Design Personal Reading, omdat je binnen 1 uur precies weet wat je moet doen om je passie, voldoening en energie weer terug te krijgen zonder frustratie, stress of weerstand.

Iedere ondernemer kan licht en easy business doen met een Human Design Personal Reading, omdat je binnen 1,5 uur precies weet wat je moet doen om je passie, voldoening en energie weer terug te krijgen zonder frustratie, stress of weerstand.

Je bent gestart met ondernemen voor;

 • De vrijheid
 • Zelf je tijd kunnen in delen
 • Locatie onafhankelijk kunnen werken
 • Elke dag kunnen doen waar je gelukkig van wordt

Maar is dit nog wel zo? Of zijn je dagen vooral rennen van afspraak naar afspraak, amper tijd hebben om te ademen, snel nog een instapost tussen door want ja ‘zo hoort het’. 

Je bent gaan ondernemen voor de vrijheid maar momenteel is het vooral; 

 • Frustratie
 • Stress
 • Weerstand
 • Twijfelen aan jezelf
 • Niet weten hoe nu verder

Dit hoeft niet langer. Want ondernemen kan makkelijk zijn. Wakker worden vol passie, vuur en energie voor de nieuwe dag omdat je doet waar je echt gelukkig van wordt. Dit is hoe wij ondernemen en dit is wat er ook mogelijk is voor jou!

Na in ons vorige bedrijf (freelance makerteers) gehackt te zijn besloten we het helemaal om te gooien en te gaan doen waar we echt blij van werden. We gingen onze grote passies combineren; ondernemen, marketing en Human Design. 

We zijn toen volledig gaan leven en ondernemen naar ons human design en binnen 5 maanden hebben wij:

 • Onze omzet verdriedubbeld
 • 4 freelancers in dienst
 • Eigen kantoor
 • Nog nooit zo licht en easy business gedaan

Klanten over ons


Sanne - boudoir fotograaf

Het voelt voor mij echt alsof er een last van mijn schouders is gevallen waarin ik niet eens wist dat ik die had. Het voelt alsof ik veel meer lucht krijg en alles door mijn bedrijf mag stromen. Dit gevoel is nieuw voor mij, maar ik zou niet anders willen.

Ik zou Kiki aanraden omdat ze een rete-eenvoudige inkijk geeft in hoe jij jouw leven & jouw business meer vóór jou kan laten werken. Zodat jij met veel meer plezier & energie je ondernemersdroom kan vervullen!

Maaike - Eigenaresse Yoga Studio

Ik wist dat ik mensen wilde helpen met yoga en coaching, maar ergens ben ik toch nog terughoudend. Het resultaat van werken met Kiki is dat het mijn vuurtje weer heeft aangewakkerd en ik meer vertrouwen in mezelf en in mijn missie heb gekregen.

Zij heeft mij eraan herinnert dat ik zoveel wijsheid te geven heb dat het zonde is voor mezelf en de wereld om het klein te houden. Ik zou iedereen die geïnteresseerd is in Human Design aanraden om met Kiki te werken.

Wil jij:

Je vuurtje weer aanwakkeren
Ondernemen vanuit passie en voldoening
Doen waar je echt gelukkig van wordt
Erachter komen wat jouw unieke talenten zijn én hoe je deze kan inzetten

Human Design Personal Reading

Let's spill the tea

Wat houdt een Human Design Personal Reading in?

Een 1 uur durende meeting waarin we diep duiken in wie jij echt bent. Live via zoom gaan we samen voor jou chart lopen. Tegelijkertijd geef ik je praktische uitleg bij de verschillende aspecten van jouw chart. In het gesprek krijg je praktische handvatten, diepgaande uitleg en kun je al je vragen stellen. In de reading leer je ook:

 • Wie jij bent in de basis
 • Je natuurlijke talenten en hoe je deze kunt inzetten
 • Hoe je keuzes maakt vanuit alignment voor je mooiste leven
 • Hoe je kan leven naar je design voor maximale flow, omzet en inspiratie
 • Jezelf nog beter begrijpen dan je nu al doet
 • Hoe jouw energie werkt én hoe je deze inzet in je business

Deze Human Design Reading gaat jou laten zien hoe je kan gaan leven op jouw manier vanuit wie je echt bent. Weg met de frustratie weerstand en stress en hallo naar flow, voldoening en maximale vrijheid. 


*Direct na aankoop ontvang je een link waarmee je jouw reading kan inboeken. Let wel op: 25 mei is de eerste beschikbare reading datum. Alle maanden daarvoor zijn volgeboekt. Wil je liever direct Human Design in zetten in je bedrijf? Klik dan hier voor de Marketing by Design training. 

Bonus

Boek vandaag je Human Design Reading en ontvang de video opname van je reading er gratis bij 

Hi,

Mijn naam is Kiki - Human Design Reader & Business coach

Human design heeft voor mij mijn leven veranderd en verbeterd. Toen ik voor het eerst over human design leerde voelde het als thuiskomen. Opeens waren de eigenschappen die ik zelf had bestemd als fout, juist mijn grootste kracht. Ik leerde hoe mijn energie werkte, wie ik zelf ben en leerde ik de verschillende aspecten van mijzelf. Het was waanzinnig! En dat is precies waarom ik doe wat ik doe, ik gun jou dit zelfde gevoel.

Ook in mijn bedrijf kwamen er grote veranderingen. Eerder volgende ik wat andere mensen zeiden dat ik moest doen, omdat zij de 'experts' waren. Het werkte opzich wel, maar de potentie die ik in mijn bedrijf voelde kwam er niet uit. Tot Human Design. Ik ging de blauwdruk die ik in mijn handen had toepassen in mijn business. Mijn bedrijf groeide, mijn omzet verdubbelde, we hadden een kantoor en freelancers in dienst. En dit allemaal omdat mijn bedrijf in alignment is met mijn design. Duss, ben jij klaar voor je next level business en leven met Human Design?