Het Anja centrum

Het ajna centrum is een van de negen centrums in human design. In de human design chart is dit het tweede centrum van boven. Dit centrum gaat over gedachten, meningen en overtuigingen. Of het centrum wit is, ongedefinieerd, of ingekleurd, gedefinieerd, gezegd veel over de manier van denken van een persoon. Over diens visie op het leven en perspectief van kijken. 


Bij een ongedefinieerd Anja centrum heeft iemand over het algemeen een opener beeld van de wereld. Diegene zijn op de wereld om open minded te zijn. 

Wanneer het ajna centrum gedefinieerd is, zal diegene iemand zijn die een perspectief van kijken heeft. Een bepaalde overtuiging. Die overtuigingen en meningen zullen niet snel worden veranderd. Ze zijn heel zeker van hun mening. In de basis zijn deze mensen meer closed minded. Diegene met een gedefinieerd ajna centrum zijn op deze aarde ‘to speak their mind’. 

Klik hier om te ontdekken wat een centrum precies is en hier voor de ultieme gids voor human design. Een blog waarin we alle basis aspecten van Human Design uitleggen!