Het Anja centrum

Het ajna centrum is een van de negen centrums in human design. In de human design chart is dit het tweede centrum van boven. Dit centrum gaat over gedachten, meningen en overtuigingen. Of het centrum wit is (ongedefinieerd) of ingekleurd (gedefinieerd), zegt veel over de manier van denken van een persoon. Over diens visie op het leven en perspectief van kijken. 


Bij een ongedefinieerd Anja centrum heeft iemand over het algemeen een opener beeld van de wereld. Deze mensen zijn op de wereld om open minded te zijn.

Wanneer het ajna centrum gedefinieerd is, zal diegene iemand zijn die een perspectief van kijken heeft. Een bepaalde overtuiging. Die overtuigingen en meningen zullen niet snel worden veranderd. Ze zijn heel zeker van hun mening. In de basis zijn deze mensen meer closed minded. Diegene met een gedefinieerd ajna centrum zijn op deze aarde ‘to speak their mind’. 

Wil je weten wat wat de gedefinieerde en ongedefinieerde centrums uit jouw unieke design voor jou betekenen? Klik dan hier om jouw Human Design Report te bestellen!