Wat is Human Design? 

Human design is een vrij nieuw systeem. 

Human design is op een hele bijzondere manier ontstaan toen Ra Uru Hu een stem hoorde. Die stem (aka 'the voice') vertelde hem over dit systeem. Acht dagen en nachten lang heeft hij gechanneld, wat uiteindelijk heeft geleid tot Human Design. Hij had gate 51, the gate of shock, gedefinieerd. Hij was hier om de wereld te doen schudden. En dat heeft hij zeker gedaan. 

Nu zie ik het als onze 'taak' om hun design uit te dragen en verder uit te zoeken hoe je dit geweldige systeem praktisch kunt maken. Want als je dat gaat doen, kunnen er onwijs veel toffe dingen gebeuren. Het is een combinatie van oude oosterse systemen (zoals astrologie, de I’ching, Chakraleer, tree of life) en moderne westerse wetenschap, onder andere astronomie, kwantummechanica en biochemie. Dit alles bij elkaar vormt Human design. 

Aan de hand van jouw geboorte informatie komt er een human design ‘life chart’ uitrollen (bereken hier jouw gratis chart). Dit kun je zien als de blauwdruk van wie jij bent. Het gave van Human Design is dat het je helpt herinneren wie jij werkelijk bent, los van de conditionering van de maatschappij. Op die manier zul je ontdekken dat de dingen die de maatschappij bestempeld zijn als ‘verkeerd’, eigenlijk jouw grootste superpowers zijn!

Zo kun jij al jouw geweldigheid leren zien en omarmen, om te worden wie jij altijd voorbestemd bent om te zijn. Who wouldn’t love that?!

Wil je nog meer weten over wat Human Design is en hoe het werkt? Lees dan deze blog 'de ultieme gids voor Human Design' of bestel jouw Human Design Report!