Wat is een Manifesting Generator? 

Een manifesting generator is een van de vijf energietypes in Human Design. Het laat zien hoe je energie werkt en legt het fundament van hoe jij als persoon bent. Ongeveer 30% van de bevolking heeft dit energietype Manifesting generators zijn de mensen met de snelste energie. Ze kunnen mega snel schakelen en denken. Wat soms frustratie met zich mee brengt dat niet de hele wereld net zo snel gaan als zij. Ze zijn een hybride vorm van de manifestors en de generators. Net als de generators, is de rol van de manifesting generators om te doen wat ze leuk vinden. Ook voor hen begint daar het pad naar meer geluk, voldoening en welvaart. 

Alleen hebben de manifesting generators het net op een andere manier. De manifesting generator zijn namelijk hier om alles te proberen, te proeven, uit te testen en te ervaren. Ze zijn niet gemaakt voor een ding. De manifesting generators zijn de 'jacks of all trades'. Ze hebben vaak veel kennis en ervaring in veel verschillende aspecten. Dat maakt hen ontzetten veelzijdig. De rol van de manifesting generators is om al die verschillende interesses te volgen en werken aan datgeen waar zijj op dat moment blij van worden. 

Daarnaast is er nog iets wat de manifesting generator karakteriseert. Van de manifestor hebben ze een aantal dingen ‘overgenomen: heel ongeduldig kunnen zijn, precies weten wat ze willen en een hekel hebben aan anderen die zeggen wat ze moeten doen. Wat ze net als de manifestors kunnen is vooruit kijken. De manifesting generators hebben een gave dat ze al kunnen zien waar ze naartoe willen. Ze weten precies wat het eindresultaat gaat zijn, om daar vervolgens zo snel mogelijk te komen. Hierbij kunnen ze stappen overslaan, waardoor ze nog sneller bij de eindstreep zijn. Alleen doordat ze stappen overslaan, moeten ze soms terug om opnieuw te starten. Als manifesting generator zul je dit proces vast herkennen! 

De snelheid, ongeduldig en vooruitkijkende blik is wat bij een manifesting generator hoort. Dat is wat ze mogen omarmen.

Wil je nog meer lezen over Human Design en de manifesten generator? Lees dan deze blog; de ultieme gids voor Human Design.  Hierin staat nog uitgebreider uitgelegd wat Human Design precies is, wat dit energietype inhoudt en de strategie die hierbij hoort. 

Als je écht in jouw Human Design wilt duiken en hoe je dit kunt toepassen in jouw bedrijf, dan raden wij je aan om een 'Human Design Business Reading' te boeken!