Wat is een projector in Human Design? 

Een projector is een van de vijf energietypes in Human Design. Het laat zien hoe je energie werkt en legt het fundament van hoe jij als persoon bent. Ongeveer 20% van de bevolking heeft dit energietype. De projectors hebben over het algemeen een meer gesloten energie van zichzelf. Zij bekijken dingen op een hele andere manier dan de rest van de wereld. Daarom zijn zij gemaakt om andere mensen te begeleiden. Dit zijn de ultieme coaches, guides, mentors en managers. 

Er zijn mega veel verschillende projectors, waardoor soms lastig te herkennen zijn. Hetgeen wat je wel merkt is dat ze een soort laser focus energie hebben. Alsof ze recht in jouw ziel kunnen kijken. Als je dat voelt, dan heb je 100% zeker te maken met een geweldige projector. Want zij kunnen ├ęcht recht in je ziel kijken. Het is namelijk hun rol om anderen te zien voor wie ze werkelijk zijn. De projectors bekijken de wereld op een hele unieke manier. Zij zien dingen die anderen niet zien. Ze zijn onwijs goed in het vuren van vragen en vanuit daar beweging in gang zetten. Ze komen in zoveel verschillende maten en samenstellingen. Er zijn dan ook niets voor niets veel verschillende soorten projectors.

Het zijn er vijf:

- de emotional projector

- de self-projected projector

- de ego projector

- de mental projector

- de splenic projector.

Allemaal mega divers en speciaal op hun eigen manier. 

Meer weten?

Leren over Human Design maakt bij de projectors de meeste impact. Opeens krijgen ze te horen dat wat zij altijd gevoeld hebben niet raar is. Dat zij niet hoeven te werken zoals de meesten om hen heen. Wil jij ook diep in jouw chart duiken? Bestel dan hier jouw Human Design Report!

Wil je nog meer lezen over Human Design en de projector? Lees dan deze blog; de ultieme gids voor Human Design.  Hierin staat nog uitgebreider uitgelegd wat Human Design precies is, wat de projector inhoudt en de strategie die hierbij hoort.