Wat is strategie in Human Design? 

Bij elk energietype hoort een strategie. Een strategie kun je zien als deel van jouw handleiding. Bij een ikea kastje moet je een bepaalde handleiding volgen, de mechanische stappen, en dan weet je zeker dat het gewenste eindresultaat zal worden behaald. Als je die handleiding niet volgt, dan weet je zeker dat het veel moeilijker zal worden het kastje in elkaar te zetten. Zo werkt strategie ook. Het is een handleiding van jouw energietype die jij mag volgen, waardoor je zeker weet dat jouw leven het gewenste eindresultaat heeft; geluk, succes en betekenis.

Als je een bepaald energietype bent, hoort daar automatisch een strategie bij. Alle projectors hebben bijvoorbeeld de strategie ‘wachten op een uitnodiging’. Zelfde geldt voor alle manifestors, generators, manifesting generators en reflectors. 

Manifestor - informeren

Generator - responderen

Manifesting generator - responderen + informeren

Projector - wachten op een uitnodiging

Reflector - wacht een maancyclus


Meer weten over jouw strategie? 

Als je echt diep in jouw Human Design wil duiken en wil leren hoe jij dit praktisch kan toepassen in je dagelijks leven, bestel dan hier jouw Human Design Report! Hier gaan we onder andere diep in op jouw strategie en hoe dit werkt voor jou.

Wil je nog meer lezen over de strategieën in human design? Lees dan deze blog; de ultieme gids voor Human Design.  Hierin staat nog uitgebreider uitgelegd wat Human Design precies is en wat de verschillende strategieën betekenen.