De Manifesting Generator Magnificence Training

Ben jij erachter gekomen dat je een Manifesting Generator bent? Maar wat betekend dat precies? En hoe zet je het in?  Look no further want precies voor jou hebben wij de Manifesting Generator Magnificence Training gecreëerd .Een first of it's kind energietype training waar wij diep ingaan op het zijn van een Manifesting Generator. 60-80+ minuten volledig gewijd aan hoe jij nog dieper kan leven naar jouw Human Design. Deze informatie hebben we nog nooit eerder voor dit bedrag beschikbaar gemaakt. Dus dit ga je heel vet vinden! 😏

Door het toepassen van de informatie in deze training hebben wij ons bedrijf omgegooid en opgeschaald naar 200.000 euro binnen 12 maanden. We beloven je niet dat dit ook gaat gebeuren bij jou maar wél je te laten zien wat de kracht is van het volledig belichamen van jouw energietype. 

Investering = eenmalig 222 euro 

‘Waarom maak je nou nooit iets af’ en ‘doe is een keer één ding tegelijk’ zullen uitspraken zijn die jij regelmatig hebt gehoord, tot frustratie aan toe. Altijd maar een ding tegelijk te moeten doen, gek word je ervan. Nee, jij wilt lekker bezig zijn. Meerdere projecten tegelijk, honderden tabbladen open hebben staan en binnen een uur vier verschillende dingen doen.

Dit leer je in Manifesting Generator Magnificence Training Training

🔥Jouw grootste talenten als manifesting generator
🔥Jouw grootste valkuilen als manifesting generator
🔥Veel voorkomende conditioneringen bij manifesting generator
🔥Hoe jij slaap kan inzetten voor optimale energie
🔥Communiceren vanuit je manifesting generator kracht
🔥Hoe de informeren en responderen strategie werkt én hoe je het praktisch kunt inzetten

Jij hebt als Manifesting Generator mega veel waaanzinnige talenten die onze maatschappij draaiende houden. Jij in je kracht is wat de maatschappij nodig heeft. Dus niet één ding tegelijk doen maar juist genieten van al die uiteenlopende passies, óók in business.

De sacrale energietypes (Generator en Manifesting Generator) zijn 70% van de bevolking. Dat geeft je misschien een teleurstellend ‘wat maakt mij nou speciaal en uniek’ gevoel.

Nou heel veel wanneer je de kracht van dit energietype gaat belichamen! O.a. je mega magnetische energie, het diep kunnen genieten van het leven en anderen kunnen aansteken met jouw geluk, puur door jezelf te zijn.
Klinkt niet meer zo saai hè?

In de Manifesting Generator Magnificence Training nemen we jou mee in de wondere wereld van het zijn van een Manifesting Generator.


Ben jij klaar om je ware kern te ontdekken en het vuur weer terug te brengen in je leven, onderneming en relaties? 

Wij zijn Kiki & Sam. Je go-to Human Design & business mentoren en een tijd geleden stonden wij waar jij stond. We voelde van alles maar konden er geen woorden aan geven. Het vuur voelen branden maar geen idee hebben waar we die passie naartoe moesten sturen. We wisten niet wat onze talenten waren en wat ons nou echt uniek maakte. 

Tot we Human Design ontdekte. Een prachtig systeem die wij hebben geleerd, bestudeerd en vertaald  zodat jij dat niet hoeft te doen. Wij leren jou heel graag hoe je jouw unieke Human Design kan inzetten om je leven weer in vuur en vlam te zetten. 

Jij bent hier om een verandering te brengen, te inspireren en te leven volgens je eigen regels. Jij bent hier om te leven vanuit je ware kracht en een full on fuck yes (wo)man te worden die de wereld verandert.

Wij zijn hier om jou daar bij te helpen. De wereld is er klaar voor, jij ook?