De Manifestor Magic Training

Ben jij erachter gekomen dat je een manifestor bent? Dat alles begint bij jou maar waar begin jij nou precies aan deze reis? Look no further want precies voor jou hebben wij de Manifestor Magic Training gecreëerd .Een first of it's kind energietype training waar wij diep ingaan op het zijn van een manifestor. 60-80+ minuten volledig gewijd aan hoe jij nog dieper kan leven naar jouw Human Design. Deze informatie hebben we nog nooit eerder voor dit bedrag beschikbaar gemaakt. Dus dit ga je heel vet vinden! 😏

Door het toepassen van de informatie in deze training hebben wij ons bedrijf omgegooid en opgeschaald naar 200.000 euro binnen 12 maanden. We beloven je niet dat dit ook gaat gebeuren bij jou maar wél je te laten zien wat de kracht is van het volledig belichamen van jouw energietype. 

Investering = eenmalig 222 euro 

Dit leer je in Manifestor Magic Training

🔥Jouw grootste talenten als manifestor
🔥Jouw grootste valkuilen als manifestor
🔥Veel voorkomende conditioneringen bij manifestors
🔥Hoe jij slaap kan inzetten voor optimale energie
🔥Communiceren vanuit je manifestor kracht
🔥Hoe de informeren strategie werkt én hoe je het praktisch kunt inzetten

Leren wat het betekent om een Manifestor te zijn gaat niet over het opgeplakt krijgen van een label. Het gaat om het omarmen, verdiepen en ontketenen van wie jij in de kern bent. Je kracht, je baanbrekende boodschap en je vermogen om revolutie te creëren. Jij bent niet voor niks een Manifestor en wij zijn hier om jou te begeleiden je ware kracht naar buiten te brengen, of dat nou een klein beetje of heel veel, snel of langzaam is.

Deze training is de start van een diepe shift in de kern van wie je bent.
Durf jij het aan?


Ben jij klaar om je ware kern te ontdekken en het vuur weer terug te brengen in je leven, onderneming en relaties? 

Wij zijn Kiki & Sam. Je go-to Human Design & business mentoren en een tijd geleden stonden wij waar jij stond. We voelde van alles maar konden er geen woorden aan geven. Het vuur voelen branden maar geen idee hebben waar we die passie naartoe moesten sturen. We wisten niet wat onze talenten waren en wat ons nou echt uniek maakte. 

Tot we Human Design ontdekte. Een prachtig systeem die wij hebben geleerd, bestudeerd en vertaald  zodat jij dat niet hoeft te doen. Wij leren jou heel graag hoe je jouw unieke Human Design kan inzetten om je leven weer in vuur en vlam te zetten. 

Jij bent hier om een verandering te brengen, te inspireren en te leven volgens je eigen regels. Jij bent hier om te leven vanuit je ware kracht en een full on fuck yes (wo)man te worden die de wereld verandert.

Wij zijn hier om jou daar bij te helpen. De wereld is er klaar voor, jij ook?