Ben je klaar voor next level en
soul aligned marketing?

Ben je klaar voor next level en
soul aligned marketing?

 • Klanten aantrekken waar je energie van krijgt?
 • Positionering die jouw unieke talenten weergeeft?
 • Marketing waar jij en je ideale klanten van AAN gaan?

Klanten aantrekken waar je energie van krijgt? Positionering die jouw unieke talenten weergeeft? Marketing waar jij en je ideale klant van AAN gaan?

Doe dan mee met de 'Marketing by Design Training'.  Vijf trainingen waarin jij aligned, zuivere en magnetische marketing leert doen vanuit je unieke Human Design.

Al 50+ ondernemers gingen je voor!

Doe dan mee met de 'Marketing by Design Training'.  Vijf trainingen waarin jij aligned, zuivere en magnetische marketing leert doen vanuit je unieke Human Design.

Al 50+ ondernemers gingen je voor!

T2W - illustratie 23 - TEDDY

Weg met het oude paradigma, het moeten overtuigen van klanten en marketing zoals het hoort. Hallo klanten waar je energie van krijgt, positioneren die jouw unieke talenten weergeeft en zuivere marketing waar jij en je klanten van AAN Gaan.


Dit herken jij maar al te goed:

 • Je worstelt ermee om jouw waanzinnige aanbod op de juiste manier over te brengen bij de klanten die je wilt
 • Je voelt echt een high-vibe energie bij jouw bedrijf en aanbod, maar het lukt je voor geen meter lukt om dit ook daadwerkelijk online over te brengen
 • Marketing  op dit moment voelt als een van de vele ‘to-do’S’ Waar je ABSOLUTE geen zin in hebt
 • Je weet dat social media veel kansen biedt, maar heb je geen flauw benul hoe jij jouw unieke energie kunt overbrengen om écht op te vallen bij jouw gewenste publiek
 • Je vindt Human Design onwijs gaaf, alleen het is je nog niet duidelijk hoe je het praktisch moet toepassen om er ook echt blijvende verandering mee te maken in je bedrijf
 • Jij wilt écht concrete, praktische stappen om human design te gaan inzetten in jouw leven & bedrijf

Hi, wij zijn Kiki & Sam

Human Design expert & business mentor.

Vanaf het moment dat human design op ons pad kwam zijn wij bezig geweest met zoeken naar manier om dit toe te passen in ondernemerschap & marketing. Want als Human Design de blauwdruk van jou als persoon is, dan moet je dat ook kunnen worden toegepast in business, right?! We zijn gaan experimenteren, testen en onderzoeken. En met succes. Inmiddels hebben wij in een korte tijd een 6-figure business gebouwd. Een bedrijf dat écht bij ons past, waardoor wij voldoening voelen en op onze voorwaarde. Werken waar en wanneer wij zelf willen. 

Dat is wat er mogelijk is als jij jouw human design gaat volgen. Dat betekent niet dat je dezelfde resultaten gaat halen van 100k omzet in een korte tijd. Wat wel gaat gebeuren is dat je gaat leven vanuit wie jij echt bent. Geenszins meer wat de maatschappij zegt dat moet of hoort. Maar wat jij voelt en wat aligned voor jou is. Minder weerstand, frustratie en irritatie, maar succes, flow en ultieme voldoening! 

Marketing by design

In de marketing by design training ga je samen met ons jouw fundament neerzetten voor zuivere en aligned marketing. 


Je krijgt toegang tot vijf uitgebreide training waarin je Human Design leert toepassen in je business.


win2win_Human_Design_Marketing_by_Human_Design

'Als jij een bepaald leven kan voorstellen, dan ligt dat voor je klaar.
Anders kan je het niet bedenken.
 
Maar het is aan jou om te beslissen of je het realiteit wilt maken.'

Here's How It Works

Inhoud 'Marketing by Design Training'

01
Module 1: Energytype Marketing Roadmap

We starten deze vijf daagse training met de basis van soulmarketing. Hoe kan jij je energietype inzetten om onweerstaanbaar te zijn voor je ideale klanten. 

02
Module 2: Powerful Positioning

Je merk, je business, jij als ondernemer aan het roer van de nieuwe wereld. Hoe kanaliseer je deze kracht vanuit de juiste energie zodat jouw hele merk laat zien wie jij bent. 

03
Module 3: Aligned Copywriting

Jij bent een powerhouse met een boodschap die gehoord mag worden. Hoe jij deze boodschap zuiver overbrengt met tekst zonder dat het zijn kracht verliest. Dat is wat je op dag drie leert.

04
Module 4: Social Media by Design

Je weet nu je positionering, copywriting, energytype marketing roadmap maar waar en hoe ga je dit naar buiten brengen? In de vierde training gaan we invoelen en neerzetten via welk social media kanaal(en) jouw business het best tot zijn recht komt. 

05
Module 5: Content by Design

Content vanuit je Human Design. Hoe schrijf je content die raakt, inspireert en motiveert. Content die precies jouw ideale klanten aantrekt? Dat leer je in de vijfde module.

BONUS: 

Als je je nu inschrijft ontvang je, naast vijf trainingen en business case sessies, ook nog eens de 2022 Multi-Channel Content Kalender!! 

 • 100 Quotes & 115 vragen
 • 300+ NL, BE & Internationale Feest- en inhaakdagen
 • 50+ topics voor je Live video's & 20 blog topics
 • 2022 jaaroverzicht

Met deze 2022 Multi-Channel Content Kalender in combinatie met de 'Marketing by Design' training, ben jij helemaal ready voor soul aligned marketing!

Dit ontvang je als je meedoet met de 'Marketing by Design' training

5 modules vol training van Kiki & Sam (Human Design Reader + Business Coach)

Je krijgt toegang tot vijf trainingen gegeven door Kiki & Sam. Masterclasses over jouw unieke Human Design inzetten in je marketing.


Bonus: 2022 Multi-channel content Kalender

Om zeker te weten dat jij na de training zuiver en aligned marketing kan doen vanuit je Human Design. Krijg je van ons een hele vette bonus als je je nu inschrijft voor de 'Marketing by Design' training: 2022 Multi-Channel Content Kalender!! 

5x Business Case sessies van Kiki & Sam

Naast de trainingen krijg je ook toegang tot business case sessies. Hierin hebben wij antwoord gegeven over Human Design in business.


Klanten over ons:

"

Nadat ik bij Sam en Kiki was geweest, was het duidelijk waar ik mijn aandacht op moest richten.


Binnen een week had ik twee nieuwe klanten voor mijn 1:1 traject. 15.000 (ex btw) extra omzet in een week!


Trisha

/ Ondernemersadviseur / over 1:1 coaching

"

twin2win-klanten-charmayne-human-design

NOG EEN 1:1 KLANT!!! In 5 dagen van 1 naar 6 1:1 klanten 😍😍😍✨✨✨


Charmayne

/ Psycholoog / over 1:1 coaching

"

Binnen 24 uur al 3 aanmeldingen voor mijn cursus😃 Grappig hoe het werkt. Normaal wil ik alles uitdenken, uitwerken en salespagina maken en dan proberen te verkopen. Nu ben ik het globaal aan het uitdenken en al aan het verkopen dan alles helemaal uitwerken en salespagina maken hahaha
Het voelt niet als verkopen, maar als informeren. Iets met een strategie


/ NLP trainer / over 1:1 coaching

Investering

'Marketing by Design' training

 • 5 modules met alles over Marketing vanuit Human Design
 • 5x Business Case sessies van Kiki & Sam
 • Bonus: 2022 Multi-channel content Kalender


397 euro