Waarmee wij jou kunnen helpen?

Het is onze missie om jou in jezelf te laten geloven en ervoor te zorgen dat jij in jouw kracht gaat staan. Of dit nou op een podium is, via presenteren of via leren over social media. In alles wat wij doen staat het zelfvertrouwen centraal. Zelfvertrouwen is namelijk de basis van alles! Neem een kijkje en ontdek welke training het beste bij jou past. 

We zien je graag in de training!

Ondernemers & Professionals

Van Zweethandjes Naar Zelfvertrouwen

Presenteren 101 Business

Vind jij spreken en presenteren mega eng? Weet je niet waar je moet beginnen? Bezorgt het jou slapeloze nachten en word je enorm nerveus. En wil jij hier nú iets aan doen? 

Met deze online training leer jij met zelfvertrouwen en enthousiasme jouw verhaal te vertellen, zodat je zelfverzekerder dan ooit klanten binnen sleept. Zo kun jij zowel online als offline stralen met jouw superpower! Weg met de angsten, onzekerheden & slapeloze nachten. Maar leer (online) zichtbaar te durven zijn!

Level up your game

Presenteren Next Level

Heb jij geen idee wat je met social media aanmoet? Doe je ‘maar wat’ op dit moment? En voel je dat het tijd is om dit écht aan te pakken? Herkenbaar?!

Dan is deze training ideaal voor jou. Dit is een intensief 9 weeks programma, waarin wij samen jouw online presentatie gaan aanpakken en nog verder gaan ontwikkelen. Dit doen wij op de manier zoals je van Twin2win gewend bent; met veel enthousiasme, positiviteit, aanmoediging, no nonsense masterclasses en praktische opdrachten die je meteen kan toepassen. 

Scholieren & Studenten

Van Zweethandjes Naar Zelfvertrouwen

Presenteren 101 Student

Vind jij of jouw kind spreken en presenteren voor een groep echt ontzettend eng? Herken jij dit gevoel zelf en wil je dit voorkomen bij je zoon of dochter? Slaan ze dicht zodra ze horen dat ze voor de klas moeten staan? Super herkenbaar!

Precies dit hadden wij ook. Om dit te voorkomen heb jij presenteren 101 ontwikkeld, dé training waarin zij alles  leren wat zij nodig hebben met meer zelfvertrouwen te spreken en presenteren. Zij zullen het fundament van het spreken en presenteren met zelfvertrouwen opbouwen. Dit zullen ze de rest van hun leven meedragen en ervan profiteren!

BasiS

Leer spreken en presenteren als een Pro: van Zweethandjes naar Zelfvertrouwen

  • 5 modules
  • 30+ lessen vol waardevolle informatie 
  • Hands-on opdrachten
  • Twin2win certificaat
  • Presentatie Blueprint & Handboek