Over Ons.

Hi,

Wij zijn Sam & Kiki

Wij de twins achter Twin2win. Vrolijk, energiek en altijd in voor een nieuwe uitdaging. En ons doel is om jouw met zelfvertrouwen te laten shinen. Of dat nou op een podium, online of netwerkborrel is. Onze missie is om jou te laten knallen met dat gene waar jij zo enorm goed in bent. We willen ervoor zorgen dat jij in jouw kracht gaat staan, zodat je jouw doelen relaxter en krachtiger kunt bijhalen. 


Zelf hebben wij namelijk ook ooit moeten beginnen met veel angst, nervositeit en onzekerheid bij het presenteren. Voor een presentatie leerde we een hele lap tekst uit onze hoofd, gingen dagen lang oefenen en deden het minstens drie keer voor elkaar. Het was iets wat ons beangstigende. Dit zette zich door in elke vorm van zichtbaarheid. Waarschijnlijk zul dit waarschijnlijk ook herkennen. Misschien is het bij jou toepasbaar op presenteren of herken jij dit bij social media en vind jij online zichtbaarheid ontzettend spannend. Mega herkenbaar!  


Dit hadden wij ook. Wij dachten dat we hierin alleen waren, aangezien we niet vaak hoorde dat andere dit net zo eng vonden. Alsof hier een soort taboe op rustte. Het nerveuze gedrag werd bij ons steeds erger, waardoor we besloten dat dit anders moest. We wilde leren presenteren en verder komen in het spreken. Na mega veel oefenen, onderzoek, hulp van andere professionals en zelfreflectie hebben we geleerd hoe we dit beter kunnen doen. Zodra wij dit konden, ging er zoveel deuren open. Dit willen wij ook voor jou. Als jij dit kan zal het jou enorm veel stress, slapeloze nachten en zenuwen schelen. Weg met de angst, onzekerheid en nervositeit en gewoon knallen like you never did before. Liefs, 

Kiki & Sam 


Wil je meer over ons en Twin2win weten? Volg ons dan ook op de socials!