De Projector Power Training

Ben jij erachter gekomen dat je een projector bent? Het niet hebben van een consistente werkenergie zal het eerste zijn wat jij hebt geleerd toen je erachter kwam dat je een Projector was. Wij kunnen ons zo voorstellen dat dit een hele opluchting was maar ja, hoe nu verder. Hoe ga je om met wachten op de uitnodiging, het niet hebben van consistente werkenergie en toch wat willen bereiken?  Look no further want precies voor jou hebben wij de Projector Power Training gecreΓ«erd .Een first of it's kind energietype training waar wij diep ingaan op het zijn van een Projector. 60-80+ minuten volledig gewijd aan hoe jij nog dieper kan leven naar jouw Human Design. Deze informatie hebben we nog nooit eerder voor dit bedrag beschikbaar gemaakt. Dus dit ga je heel vet vinden! 😏

Door het toepassen van de informatie in deze training hebben wij ons bedrijf omgegooid en opgeschaald naar 200.000 euro binnen 12 maanden. We beloven je niet dat dit ook gaat gebeuren bij jou maar wΓ©l je te laten zien wat de kracht is van het volledig belichamen van jouw energietype. 

Investering = eenmalig 222 euro 

Dit leer je in Projector Power Training

πŸ”₯Jouw grootste talenten als projector 
πŸ”₯Jouw grootste valkuilen als projector  
πŸ”₯Veel voorkomende conditioneringen bij projector
πŸ”₯Hoe jij slaap kan inzetten voor optimale energie
πŸ”₯Communiceren vanuit je projector kracht
πŸ”₯Hoe de wachten op een uitnodiging strategie werkt Γ©n hoe je het praktisch kunt inzetten

In de Projector Power Training willen wij jou laten zien wat de enorme power is die in jou zit. Want jij bent veel meer dan wachten op de uitnodiging en het niet hebben van consistente werkenergie. Jij bent een begeleider, iemand die dingen op een hele andere manier kan zien en een unieke bijdrage heeft te brengen aan deze wereld.

Maar momenteel heb jij voornamelijk het gevoel dat je anderen constant moet overtuigen van jouw waarde, zowel in het ondernemerschap met je aanbod, als in vriendschappen en relaties, waardoor jij je regelmatig ondergewaardeerd, niet gezien en teleurgesteld voelt.

Tijd voor verandering! Tijd voor jou om in te zien wat voor mega krachtig energietype jij hebt.


Ben jij klaar om je ware kern te ontdekken en het vuur weer terug te brengen in je leven, onderneming en relaties? 

Wij zijn Kiki & Sam. Je go-to Human Design & business mentoren en een tijd geleden stonden wij waar jij stond. We voelde van alles maar konden er geen woorden aan geven. Het vuur voelen branden maar geen idee hebben waar we die passie naartoe moesten sturen. We wisten niet wat onze talenten waren en wat ons nou echt uniek maakte. 

Tot we Human Design ontdekte. Een prachtig systeem die wij hebben geleerd, bestudeerd en vertaald  zodat jij dat niet hoeft te doen. Wij leren jou heel graag hoe je jouw unieke Human Design kan inzetten om je leven weer in vuur en vlam te zetten. 

Jij bent hier om een verandering te brengen, te inspireren en te leven volgens je eigen regels. Jij bent hier om te leven vanuit je ware kracht en een full on fuck yes (wo)man te worden die de wereld verandert.

Wij zijn hier om jou daar bij te helpen. De wereld is er klaar voor, jij ook?