REplay Human Design & Business masterclass

Zo kun je starten met Human Design:

01
Human Design Personal Reading

Een human design reading geeft je een hele diepe kijk in jezelf. Wat zijn je talenten, waar ben je goed in, wat is jouw kracht en wat maakt jou uniek? Dat zijn allemaal vragen die we samen gaan onderzoeken in een human design reading. Een Human Design reading is écht het begin van je human design reis. Als je geïnteresseerd bent in human design, kan ik je aanraden om hier te beginnen!

02
Human Design Business Reading

Jouw Human Design chart kun je zien als de blauwdruk van wie jij bent. En daarmee ook jouw business blauwdruk. Het laat precies zien wat je talenten zijn, wat voor een soort bedrijf bij je zou passen én hoe jij je bedrijf kunt transformeren zodat het compleet in alignment is met wie jij bent.

03
Human Design Business Coaching
(5 maanden 1 op 1 business coaching)

We gaan in vijf maanden tijd je hele bedrijf transformeren, zodat het prefect past bij wie jij bent en hoe jij werkt aan de hand van Human Design. Zo ga je van goed naar groots. Zodat jij als online ondernemer gaat groeien naar groots geld, fantastische klanten en meer vrijheid. Boek hier onder je gratis strategiesessie!

“Het moment dat wij onze strategieën zelf gingen toepassen, groeide ons bedrijf enorm. In een paar maanden tijd verdubbelde wij onze omzet, hadden we 4 freelancers voor ons werken en hadden we een eigen kantoor."

Wat onze klanten zeggen

"


Het voelt voor mij echt alsof er een last van mijn schouders is gevallen waarin ik niet eens wist dat ik die had. Het voelt alsof ik veel meer lucht krijg en alles door mijn bedrijf mag stromen. Dit gevoel is nieuw voor mij, maar ik zou niet anders willen.

Ik zou Kiki aanraden omdat ze een rete-eenvoudige inkijk geeft in hoe jij jouw leven & jouw business meer vóór jou kan laten werken. Zodat jij met veel meer plezier & energie je ondernemersdroom kan vervullen!


Sanne

Boudoir Fotograaf

"

Deze meiden zijn echt briljant, ik heb meer inzicht in mijn bedrijf gekregen en dat in een stroomversnelling. Ze kijken vanuit een andere hoek naar dingen, waardoor ik weer hele nieuwe inzichten kreeg.

I loved it!
Jennifer

/ Energy & Transformatie coach

Hi,

Mijn naam is Kiki - Human Design Reader & Business coach

Human design heeft voor mij mijn leven veranderd en verbeterd. Toen ik voor het eerst over human design leerde voelde het als thuiskomen. Opeens waren de eigenschappen die ik zelf had bestemd als fout, juist mijn grootste kracht. Ik leerde hoe mijn energie werkte, wie ik zelf ben en leerde ik de verschillende aspecten van mijzelf. Het was waanzinnig! En dat is precies waarom ik doe wat ik doe, ik gun jou dit zelfde gevoel.

Ook in mijn bedrijf kwamen er grote veranderingen. Eerder volgende ik wat andere mensen zeiden dat ik moest doen, omdat zij de 'experts' waren. Het werkte opzich wel, maar de potentie die ik in mijn bedrijf voelde kwam er niet uit. Tot Human Design. Ik ging de blauwdruk die ik in mijn handen had toepassen in mijn business. Mijn bedrijf groeide, mijn omzet verdubbelde, we hadden een kantoor en freelancers in dienst. En dit allemaal omdat mijn bedrijf in alignment is met mijn design. Duss, ben jij klaar voor je next level business en leven met Human Design?