Zo vind jij jouw gratis Human Design chart

Tof, je bent inmiddels in contact gekomen met Human Design. Maar wat nu? De reis kan voor jou beginnen zodra je weet wat jouw persoonlijke Human Design is. Dit ontdekt je door jouw gratis Human Design chart op te zoeken. 

 

Er zijn veel verschillende sites waar jij jouw chart kunt vinden. Veel van deze sites zullen Engels zijn, omdat het systeem van origine van een Engelssprekende man komt. Het systeem is deels begonnen in America. Wanneer jij je gegevens invult, zal de uitkomst in het Engels staan. Dit maakt verder helemaal niets uit, want de strekking zal hetzelfde zijn.

 

Dit heb je nodig om jouw gratis Human Design chart te vinden.

Om je Human Design chart te kunnen opzoeken, heb je jouw geboortegegevens nodig. Dit zijn je datum, tijd en geboorteplaats. Maak dit zo specifiek mogelijk, het liefst tot op de minuut na. In het eerste opzicht zal een minuut verschil niet veel uitmaken. Het moment dat je nog dieper in Human Design duikt, gaat het echter wel een rol spelen. Soms kan een half uur namelijk een totaal andere chart geven. Weet je je exacte geboortetijd niet? Zoek dan voor de zekerheid je geboorteakte op!

 

Wanneer je eenmaal de gegevens hebt, kun je beginnen met het invullen. Er zijn een aantal sites waar dit mogelijk is. De volgende sites zijn mijn favorieten voor jouw gratis Human Design chart:

  1. Jovian Archive. Dit is de originele organisatie van de oprichter van Human Design. Deze vormgeving vind ik zelf het prettigst.
  2. Genetic Matrix. De Genetic matrix site is naar mijn gevoel het meest accuraat. Helaas kan het soms wat ingewikkeld zijn om te navigeren.
  3. MyBodyGraph. Ook een goede site waar je alle info vandaan kunt halen.

In het volgende voorbeeld gebruiken we Jovian Archive. Gebruik de pagina voor de gratis chart hier als startpunt.

 Human Design Chart
Als je naar Jovian Archive gaat, vind je in het menu bovenaan ‘get your free chart’. Klik daarop om naar de chart pagina te gaan.

Vervolgens kom je op deze pagina terecht. Hier kun jij al jouw geboortegegevens invullen. Let op dat je alles in cijfers zet. Gebruik dus niet ‘januari’, maar ‘01’. De site zal automatisch de juiste tijdzone bij jouw tijd vinden. Klik op de ‘calculate’ knop om jouw chart te zien.

Human Design chart

Jouw chart zal een variatie op deze chart zijn. De belangrijkste aspecten waar je in het begin naar kunt kijken zijn energietype, strategie en autoriteit. Dat zijn in het begin de enige punten die jij nodig hebt om jouw experiment te beginnen. Wil je meer weten of jouw energietype en autoriteit? Lees dan deze blog met de ultieme gids voor Human Design.

Human Design is een fantastische tool om te gaan toepassen in jouw leven én bedrijf. Het moment dat je jouw unieke Human Design gaat omarmen en ernaar gaat leven, kan er ontzettend veel moois ontstaan. Dat is wanneer jij in jouw hoogste potentieel kunt gaan stappen.

Wil je ontdekken hoe jij jouw business kunt creëren vanuit je unieke Human Design? Download dan hier het e-book ‘In drie stappen succesvol ondernemen met Human Design’.